Možnosti prohlídky.


Dáváte dítě poprvé do základní školy a musíte nejprve zanést přihlášku a pak nějakou dobu čekat, než vás informují o tom, jestli vám prvňáčka vezmou? Není to moc příjemné a rozhodně se snažíte o to aby vás vzali do nejbližší školy, kam se ovšem hlásí strašně moc dětí. První třída je pro dítě velká věc, a většina z dětí se strašně moc těší. Nakoupíte jim pomůcky a poprvé jsou na úvodním dni nebo hodině ve škole. Najdou si své místo vedle kamaráda nebo jim místo určí učitelka podle zasedacího pořádku. To je na volbě učitelky. Dítě se cítí v novém prostředí jinak, je to velký posun od toho, jak chodilo do školky.

3d prohlídka

Už si nebude jen celé dny hrát a chodit po venku, teď už je větší a čeká ho zase jiná etapa života, bude se vzdělávat a naučí se pořádně mluvit, číst, psát a zdokonalí se ve spoustě nových dovedností. Pro ně je to velká stresující událost a pro rodiče je to trochu nostalgie, že už to nejsou ty jejich malé děti, a že už nastoupili do školy. Přece jenom, je to velký krok pro obě strany. Někteří, to probrečí a někteří budou hodně nadšeni. Ať už se jedná o děti nebo o rodiče. Výhodou je u některých škol nebo i školek to, že si je můžete virtuálně projít, už vás doma a budete vědět, kam máte vlastně přijít.

3d prohlídka

Kde dítě bude mít svou třídu, a nebudete mít pocit, že jste se ztratili, jen, co jste do budovy vstoupili. Taková 3d prohlídka Scan360 školy, je skvělou věcí a některé školy jí opravdu mají, na jejich internetových stránkách se můžete podívat a v klidu z domova si školu projít a víte, jak se dítě dostane do třídy a jak si zajde do jídelny na oběd. Můžete to s ním pak projít a budete se v budově dobře orientovat, horší je to u těch škol, které to nemají a musíte se spolehnout na svůj instinkt anebo se nechat provést nějakou pověřenou osobou. Když jste jako dítě vy nechodili, nebudete jí znát a když jste do ní chodili, rozhodně se za ten čas už budova mohla změnit a některé věci přestěhovat. Tak, kde za vás byla jídelna, dnes může být učebna na vaření. Věřte, že virtuální prohlídka je velmi dobrou věcí, která vám může pomoci.